02 юли 2009

Молитвено ръководство за посещението на "Нова надежда"

Партньорството между Обединена методистка църква „Нова надежда” - Де Пиър, и Методистката църква в град Русе е установено през януари 2008г. Де Пиър е част от Грийн Бей, който се намира в щата Уисконсин, на три часа път северно от Чикаго. Партньорството ни „Заедно в мисия” е създадено в рамките на едноименната програма на Генералния борд за световните служения на Обединената методистка църква. За първи път имахме възможност да се срещнем лично през юни 2008 г., когато седем членове на ОМЦ „Нова надежда” пътуваха до България. Тази година групата от „Нова надежда” се състои от шест човека: пастор Грег, Дейв, Мария Стивънс, Джоуни Джеймс, Малъри Уелк и Пати Бачър.

Специално за посещението е изготвено молитвено ръководство, което има за цел да подпомогне нашите църкви и приятели да останат духовно свързани с нас през времето, когато представителите на "Нова надежда" ще бъдат в България. Размишленията са предложени от членове на двете църкви. Надяваме се, че времето за молитва и размишление ще ни помогне да се чувстваме свързани с работата, която вършим заедно, стремейки се да бъдем едно в Христовата любов.

Молитвеното ръководство ще бъде на разположение на всички членове на Методистката църква в Русе след края на неделното богослужение на 5 юни 2009 г. Общите ни сутрешни молитви започват на 7 юли, когато нашите партньори тръгват на път.

Не пропускайте да се присъедините към нас!

Няма коментари:

Публикуване на коментар